laptop vaučeri za digitalizaciju

VAUČERI ZA DIGITALIZACIJU

Svaka ozbiljna tvrtka ili obrt zna da kvalitetno izrađena web stranica i ulaganje u digitalni marketing donosi dodanu vrijednost pozitivnom poslovanju. Za kvalitetnu digitalizaciju, potrebno je izdvojiti određena novčana sredstva, što može predstavljati problem za mikro i male poduzetnike. Zahvaljujući EU fondovima, tvrtke i obrti imaju priliku uložiti u svoju digitalizaciju putem vaučera.

Vaučeri za digitalizaciju obuhvaćaju sufinanciranje aktivnosti kao što su izrada web stranice, izrada web shopa, razvoj softvera, izrada mobilnih aplikacija, edukacije zaposlenika za usvajanje novih digitalnih vještina, kibernetička sigurnost.  

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem otvorenog postupka dodjele bespovratnih sredstava u obliku vaučera, a za svaki od vaučera predviđena su tri poziva. Korištenje jedne vrste vaučera nije preduvjet za korištenje druge vrste vaučera te će MSP-ovi moći iskoristiti dvije vrste vaučera po pozivu.

Potrebna Vam je izrada projekta za ovaj natječaj? Obratite nam se s punim povjerenjem na email info@pametni-projekti.com ili na broj +385922320786.

Vaši Pametni Projekti!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)