laptop vaučeri za digitalizaciju

VAUČERI ZA DIGITALIZACIJU

Svaka ozbiljna tvrtka ili obrt zna da kvalitetno izrađena web stranica i ulaganje u digitalni marketing donosi dodanu vrijednost pozitivnom poslovanju. Za kvalitetnu digitalizaciju, potrebno je izdvojiti određena novčana sredstva, što može predstavljati problem za mikro i male poduzetnike. Zahvaljujući EU fondovima, tvrtke i obrti imaju priliku uložiti u svoju digitalizaciju putem vaučera.

Vaučeri za digitalizaciju obuhvaćaju sufinanciranje aktivnosti kao što su izrada web stranice, izrada web shopa, razvoj softvera, izrada mobilnih aplikacija, edukacije zaposlenika za usvajanje novih digitalnih vještina, kibernetička sigurnost.  

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem otvorenog postupka dodjele bespovratnih sredstava u obliku vaučera, a za svaki od vaučera predviđena su tri poziva. Korištenje jedne vrste vaučera nije preduvjet za korištenje druge vrste vaučera te će MSP-ovi moći iskoristiti dvije vrste vaučera po pozivu.

Potrebna Vam je izrada projekta za ovaj natječaj? Obratite nam se s punim povjerenjem na email info@pametni-projekti.com ili na broj +385922320786.

Vaši Pametni Projekti!

 

Ove godine Zagrebačka županije je objavila natječaj za tri kategorije poduzetnika: poduzetnik početnik, poduzetnici u prerađivačkoj industriji i poduzetnici koji djeluju u ostalim područjima poduzetništva.

Moguće je ostvariti do 75% sredstava bez obzira na kategoriju poduzetništva.

Prednost zagrebačke županije naspram ostalih natječaja je prihvatljivost računa od 2022. godine – tj. ukoliko ste već uložili u vaše poslovanje u ovoj godini (novi ili rabljeni stroj, vozilo, uređenje poslovnog prostora, izrada web stanice,…) , Županija će Vam refundirati ta sredstva.

Stoga, ako ste poduzetnik sa sjedištem u Zagrebačkoj županiji, a poslujete u drugoj županiji, prijavite se na ovaj natječaj.

Jer nemate što izgubiti, samo dobiti. Javite nam se i mi ćemo pripremiti vašu projektnu dokumentaciju za 00,00 kuna.

Naš način rada je isključivo naplata putem provizije u slučaju ako projekt bude pozitivno ocijenjen, a to znači da su Vam bespovratna sredstva zagarantirana.

grad zagreb natječaji za poduzetnike